Volkswagen We Upgrade

WeConnect, acum iti poti activa singur functiile dorite

We Connect2 vă introduce în cea mai nouă generație de servicii și servicii mobile online în numeroase modele Volkswagen. 

Pregătite de la început pentru conectarea online, la cerere, numeroase servicii We Connect vă stau la dispoziție. După activarea unică și înregistrarea cu Volkswagen ID-ul dvs., viața dvs. de zi cu zi va fi nu doar mai plăcută cu We Connect, ci și mai confortabilă.

De acum aveți posibilitatea de a vă activa autovehiculul Volkswagen pentru anumite funcții noi selectate chiar și după achiziționarea autovehiculului. Personalizabil în funcție de nevoile dvs. Și extrem de ușor din magazinul dvs. In-Car al sistemului Infotainment sau din magazinul virtual We Connect.

Aici puteți să vizualizați funcțiile „We Upgrade” disponibile pentru autovehiculul dvs. ca utilizator principal We Connect și le puteți achiziționa comod direct online.

Alternativ, puteți fi consiliat și la partenerul dvs. Volkswagen, de unde puteți achiziționa și un cupon valoric, care poate fi utilizat și pentru achiziționarea de funcții „We Upgrade” în magazinele VW.

Comandă vocală: "Bună, Volkswagen"

Bună, Volkswagen
Bună, Volkswagen

Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă înțelege. Cu discursul „Bună, Volkswagen” intrați într-un dialog natural – fiind astfel posibil un control sigur și confortabil al funcțiilor selectate de telefonie, medii sau navigație. Pentru aceasta, activați comanda vocală pentru sistemul dumneavoastră Infotainment „Ready 2 Discover” VX46 sau „Discover Media” și controlați numeroase funcții ale autovehiculului cu vocea dumneavoastră. În funcție de modelul și echiparea autovehiculului, multe dintre funcțiile selectate ale autovehiculului pot fi comandate vocal. Astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra drumului și să vă bucurați și mai mult de călătoriile cu mașina de acum înainte.

App-Connect

Cu App-Connect, aplicațiile și conținuturile selectate sunt transmise direct la autovehiculul dumneavoastră Volkswagen pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul dumneavoastră vizual.

App Connect
App Connect

Astfel, puteți accesa ușor muzică, News, hărți sau cărți audio. Volkswagen oferă trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor cu numeroase posibilități: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Apple CarPlay™, precum și Android Auto™ de la Google, pot fi, de asemenea, utilizate și wireless ca funcție „We Upgrade” pentru sistemul de navigație „Discover Media”, ca și pentru „Ready 2 Discover. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timp ce conduceți.

Light Assist: antiorbire

 

Light Assist
Light Assist

Reglarea fazei lungi „Light Assist” oferă o lumină complet nouă pentru călătoriile pe timp de noapte cu Golful. Cu o cameră instalată în spatele parbrizului, Light Assist poate detecta autovehiculele din sens opus și din față, în limitele sistemului, comutând automat între faza scurtă și cea lungă. Nu sunt acestea perspective bune pentru dumneavoastră?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reparatii Amplificatoare Auto

reparatii-amplificatoare-bose

Reparatii Navigatii Auto

Reparatii RNS 510

Social Media

Cele mai populare articole

Intra in legatura cu noi

Trimite-ne un mesaj

Daca ai nevoie de ajutor sau o intrebare legate de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi.

On Key

Articole relevante

Volkswagen Tiguan R-Line Volan Capacitiv

Adio volane cu touch capacitiv

VW reintroduce volanele cu butoane clasice Dotarea cu volane ce folosesc butoane capacitive a masinilor produse in ultimii 2 ani de catre grupul VAG a

Asa nu

ASA NU ! Partea 1

Pentru ca suntem in era tehnologiei, tot mai multe autovehicule sunt echipate cu sisteme moderne si complexe de navigatie si infotainment. Acest lucru face foarte

VW WeUpgrade

Volkswagen We Upgrade

WeConnect, acum iti poti activa singur functiile dorite We Connect2 vă introduce în cea mai nouă generație de servicii și servicii mobile online în numeroase

Navigatie-rns-510-si-skoda-columbus

Reparatie RNS 510 VW Passat

Astazi am avut de aface cu o navigatie RNS 510 cu un defect putin mai neobijnuit datorita interventiilor dezastruoase efectuate intr-un alt service de reparatii