Reparatii Amplificator
Bang & Olufsen

Bang&Olufsen | Audi A4 B8 | Audi A5 B8

Reparatii Amplificatoare Bang&Olufsen si LEAR instalate din fabrica pe masinile Audi A4 B8, Audi A5 B8, Audi A4, A5 Facelift B8.5

Garantam o diagnosticare rapida a problemelor navigatiei si o reparatie de durata.

Service Reparatii Amplificator Bang Olufsen

Daca Amplificatorul tau B&O prezinta unul dintre simptomele de mai jos, puteti apela cu incredere la serviciile noastre

Reparatii Amplificator Bang Olufsen

Informatii utile despre amplificatoarele Audi B&O, probleme si rezolvari

Masina are echipare Bang&Olufsen insa eu am problema cu MMI-ul, acesta afiseaza logo, apoi se restarteaza

Cel mai probabil amplificatorul Bang Olufsen este defect. Unul dintre cele mai intalnite probleme la acest tip de amplificator auto B&O consta in infiltrarea apei, afectand placa de baza a acestuia. Din acest motiv nici unitatea multimedia, MMI, nu mai porneste. Printre modelele de amplificatoare Bang Olufsen care sunt afectate de aceasta problema se numara urmatoarele:

Audi A4, A5 B8

8T0035223T, 8T0035223C, 8T0035223F, 8T0035223M

Audi A4, A5 B8.5 Facelift

8T0035223AN, 8T0035223AK

Am un sistem Bang&Olufsen defect pe masina, dupa reparatie se va auzi la fel sau nu ?

Dupa reparatie, calitatea sunetului ramane neschimbata indiferent de problema remediata in service-ul VagFix. In procesul de reparatie folosim doar piese originale, conforme cu produsul dumneavoastra.

Oferiti garantie in urma reparatiei?

In procesul de reparatie al amplificatoarele Bang & Olufsen folosim doar piese originale. Toate amplificatoarele reparate in service-ul nostru beneficieaza de 12 Luni Garantie (cu exceptia acelor amplificatoare la care s-a incercat reparatia in alte service-uri)

Printre serviciile noastre de reparatii module electronice auto se afla si reparatii Navigatii MMI pentru toata gama de auto Audi.

TE-AM CONVINS ?

Contacteaza-ne

Daca doriti sa trimiteti o unitate de navigatie pentru a fi reparata sau daca aveti intrebari suplimentare o puteti face telefonic ori prin intermediul formularului de contact din site.