Reparatii Navigatii BMW

CCC | CIC | NBT | NBT EVO

Cu o experienta de peste 10 ani in electronica auto, venim in ajutorul vostru cu servicii de reparatii navigatii auto pentru toata gama de autoturisme BMW.Reparatii Navigatii BMW CCC E60, E90, X5, E81, Seria 1, Seria 3, Seria 5, CIC, NBT, NBT EVO, MGU

Garantam o diagnosticare rapida a problemelor navigatiei si o reparatie de durata.

bmw-logo

Service navigatii auto BMW

CCC

bmw-ccc

Reparam orice navigatie BMW CCC E60, E90, E81 cu o rata de succes de 100% daca nu s-a mai incercat reparatia afectand placa de baza.

CIC

bmw-cic

Reparam orice navigatie BMW CIC E60, E90, E81 cu o rata de succes de 100% daca nu s-a mai incercat reparatia afectand placa de baza.

NBT

bmw-nbt

Reparam orice navigatie BMW NBT, NBT EVO cu o rata de succes de 100% daca nu s-a mai incercat reparatia afectand placa de baza.

MGU

bmw-mgu

Reparam orice navigatie BMW MGU,  cu o rata de succes de 100% daca nu s-a mai incercat reparatia afectand placa de baza.

Daca navigatia ta BMW prezinta unul dintre simptomele de mai jos, puteti apela cu incredere la serviciile noastre

Printre serviciile noastre de reparatii module electronice auto se afla si reparatii amplificatoare BMW Logic 7, Harman Kardon

Reparatie amplificatoare Logic 7 care au intrat in contact cu apa sau care nu mai redau sunet in difuzoarele masinii.

Din portofoliul nostru de reparatii navigatii auto BMW fac parte urmatoarele unitati multimedia:

Intrebari frecvente

Acest lucru poate fi cauzat atat de o problema software cat si de una hardware. In oricare din situatii, problema se poate rezolva la vagfix.ro.

La VagFix, diagnosticarea problemelor navigatiilor si a amplificatoarelor auto este GRATUITA!

Termenul mediu de reparatie a navigatiilor este de 24h, exceptie fac cazurile in care navigatia a luat contact cu lichid. In peste 90% din cazuri, navigatia se repara in aceeasi zi in care a ajuns in service.

Bineinteles, toate navigatiile auto reparate la Vag Fix beneficieaza de 12 Luni garantie. Exceptie sunt unitatile de navigatie care au avut interventii in alte service-uri.

TE-AM CONVINS ?

Contacteaza-ne

Daca doriti sa trimiteti o unitate de navigatie pentru a fi reparata sau daca aveti intrebari suplimentare o puteti face telefonic ori prin intermediul formularului de contact din site.

Este simplu sa trimiti navigatia sau amplificatorul auto la reparat

Ambaleaza bine NAVIGATIA

Este foarte important ca navigatia sa fie ambalata corespunzator. Incercati sa protejati cat mai mult displayul !

CONTACTATI FIRMA DE CURIERAT

Luati legatura cu firma de curierat prin care doriti sa expediati navigatia. Lucram cu majoritatea firmelor de curierat.

DESTINATAR VAGFIX

Completati AWB-ul cu urmatoarele date pentru DESTINATAR.

ADRESA

Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 110, Et. 2, Ap, 6
Sector 3, Bucuresti

CONTACT

Sandu Aurel

TEL: 0750 456 508

Contact
Suntem aici sa te ajutam

Poti trimite navigatia catre noi sau te asteptam in service , suntem flexibil si siguri ca VagFix este cea mai buna alegere